tirsdag, februar 27, 2007

Konspirasjon

Når jeg endelig befinner meg hjemme på tirsdagskvelder, hva skjer da?

Joda, TV2 bestemmer seg for å sende Frustrerte Fruer i stedet for Grey's Anatomy. Utrolig irriterende. Takk og lov for CSI.

6 kommentarer:

AM sa...

Jammen duuu, det er jo bra! Har inntrykk av at folk enten digger eller hater Frustrerte Fruer. Jeg synes det er sjov :)

Mari sa...

Nå har jeg jo aldri egentlig sett det ordentlig, da...

Men husker jeg tok opp en av de første episodene, og synes det var skikkelig slitsomt. Så jeg heller nok met mot hater, ja :)

Tine sa...

jeg likte frustrerte fruer men har nå boikotta det til fordel for CSI jeg også.. ! hvet ikke hvorfor, men har nok fått nok av den virkelighetsfjerne serien..

Anonym sa...

huff da - dilemma på tirsdager. foretrekker også csi, men gir så og si alltid etter for gruppepress (tv-kveld med venninner) og ser det som går på tv2...heldigvis går csi i reprise :D

men i bunn og grunn er både grey's anatomy og frustrerte fruer litt teit - alt for mye urealistisk intriger!!!! men tv-underholdning er tv-underholdning og jeg har ikke noe bedre å gjøre likevel ...

Marte sa...

Ved andre gjennomlesning så jeg at det jammen sto "gruppepress" og ikke "puppepress". Går kanskje ut på ett i den sammenhengen:)

Mari sa...

Jeg synes i grunn Grey's Anatomy ikke var så ille - men har kun sett første sesongen og et par episoder av den andre.

Nå elsker jo jeg kriminalserier, så i grunn burde det ikke være så vanskelig. CSI er jo bare utrolig bra. Men når jeg endelig da skal være hjemme noen tirsdager, tenkte jeg sjekke ut "seriemesterens" program. Og jeg blei skuffa.

De frustrerte fruene er så langt fra noen som helst virkelighet i hele verden, tror jeg.

Og Marte: Du har helt rett ;)