tirsdag, november 04, 2008

Praksisplass

Jeg har virkelig vært litt stressa med tanke på neste semester. Litt tidlig kanskje - er strengt tatt mer enn nok å finne ut av i dette. Men neste semester er også mitt siste, og jeg vil gjerne at både praksisplass og bacheloroppgave skal bli bra. Nå ser det ut som begge deler ordner seg!

I går var jeg i møte på Stortinget, og følte meg cirka minst i hele verden. Det gjør noe med deg å gå gjennom sikkerhetskontrollen og tusle inn i det store bygget. Jeg snakket med menneskene, og vi hadde mer til felles enn jeg hadde trodd. Nok en gang var jeg veldig, veldig glad for alle tingene jeg har gjort så langt i mitt liv. Kolleger fra OA blei nevnt, og det samme med politikere fra Hadeland. Og jeg innså at jeg virkelig har den riktige bakgrunnen for å jobbe der - med Arbeiderbevegelsens folkehøgskole, Oppland Arbeiderblad og ANB, som er A-pressens eget nyhetsbyrå. For ikke å glemme ett av mine nyeste familiemedlemmer (som forøvrig ikke har hatt noe som helst med dette å gjøre, hvis noen skulle lure). Uansett fant vi virkelig tonen, og de var veldig positive. Ikke minst ser det også ut til at jeg får mulighet til å gjøre bacheloroppgaven på samme sted - noe som betyr at jeg ikke trenger å forholde meg til tusen ting på en gang. Det føles helt supert. Så nå må jeg bare sende en "søknad" - for å gjøre alt på den rette måten. Men de har jo sagt ja til at jeg kan være der i ni uker fra midten av januar - og håper at de holder muntlige avtaler.

Jeg skal altså være tilknytta informasjonsteamet til Arbeiderpartiet på Stortinget. Tror det kan bli ordentlig morsomt og ganske så slitsomt på en gang. Gleder meg uansett masse! Men først er det to kjedelige eksamensinnleveringer dette semesteret. *sukk*

2 kommentarer:

AM sa...

Så bra! Ikke noe er bedre enn å kunne kombinere ting man kan fra før og finne ut at man har valgt riktig :)

Mari sa...

Jeg håper at jeg finner ut at det er dette jeg vil, da. Veit jo ikke det, men veit ihvertfall at det er dette jeg har veldig lyst til å prøve :)