søndag, juni 01, 2008

Hytte og sol og sånn

Det har vært en ordentlig fin helg, været har jo vært helt genialt! Hyttetur var veldig bra. Blei mye sløving, mye soving, litt vindrikking og litt soling. Og ut på tur. Har verdens skjønneste t-skjorteskille - ikke på armene som man kanskje skulle tro, men en fin liten ring rundt halsen. Innmari kledelig. Sånn går det når man ikke tenker på å smøre seg når man har t-skjorte på. Jaja. Men leggene er ganske hvite, se bare her:

Det var veldig fint på tur, altså. Selv om det var noen snøflekker her og der - måtte faktisk tusle litt i snøen også. Var litt klinete noen steder, men fint allikevel. Ikke minst var det varmt og sol! Litt pussig å gå på tur på fjellet i mai og kunne ha shorts og t-skjorte på. Sånn kan man like :) Men det var nok en stund til det er noe særlig å bade i vannet, mye is ennå!

Vi hadde sikkert kjøpt nok mat til et helt fotballag, og sleit med å spise opp alt. Hytteturer skal liksom bestå av sløving og spising. Vi var altså ikke så gode på det siste. Men det er kanskje like greit :)

I dag blei det også litt tid til flytting av spisebord, blir spennende å se hvordan det blir til slutt. Har vært bra med noen ferieliknende dager, og jeg kjenner at jeg ikke er så veldig klar for sommerjobbstart i mårra. Hadde vært fint med mer ferie, men det kommer seinere i sommer så kan ikke klage.

Ingen kommentarer: