Etter en jobbtur til Wien for snart ett år sida, blei jeg litt hekta på Mozartkuler. Og bestemte at jeg i alle fall skulle lage dem til jul, når den tid kom. Onsdag startet produksjonen av julegodteri i leiligheta vår.
Dette blei altså resultatet av marsipanknaing, rulling og dypping. Og de smakte akkurat som de skulle, og såååå mye bedre enn dem du får kjøpt i butikkene (som ikke likner de originale i det hele tatt, tro du meg). I samme slengen lagde vi det som blei kalt snøboller i kokeboka. Innerst er det marsipan, som så er dyppa i hvit sjokolade og så rulla i kokos. De blei også utrolig gode!
Så nå er det bare å være snill fram mot jul, så kanskje dere får noe spiselig i julegave? Cellofan er innkjøpt, så nå er det bare om å gjøre å finne fine sløyfebånd eller noe sånn, så er det meste i boks.
Jul, altså. Umulig å ikke like :)
3 kommentarer:
Så flink du er! De så kjempegode ut!
*kremt*...hun lagde dem strengt tatt ikke alene ;)
Shekira: Som "anonym" ganske riktig påpeker var jeg ikke aleine om dette. De var kjempegode, tro du meg! Og veldig enkelt å lage :)
Anonym: Neida. Du var så flink, så :)
Legg inn en kommentar