fredag, desember 10, 2010

Julegodteri

Etter en jobbtur til Wien for snart ett år sida, blei jeg litt hekta på Mozartkuler. Og bestemte at jeg i alle fall skulle lage dem til jul, når den tid kom. Onsdag startet produksjonen av julegodteri i leiligheta vår.

Dette blei altså resultatet av marsipanknaing, rulling og dypping. Og de smakte akkurat som de skulle, og såååå mye bedre enn dem du får kjøpt i butikkene (som ikke likner de originale i det hele tatt, tro du meg). I samme slengen lagde vi det som blei kalt snøboller i kokeboka. Innerst er det marsipan, som så er dyppa i hvit sjokolade og så rulla i kokos. De blei også utrolig gode!

Så nå er det bare å være snill fram mot jul, så kanskje dere får noe spiselig i julegave? Cellofan er innkjøpt, så nå er det bare om å gjøre å finne fine sløyfebånd eller noe sånn, så er det meste i boks.

Jul, altså. Umulig å ikke like :)

3 kommentarer:

Frk. S sa...

Så flink du er! De så kjempegode ut!

Anonym sa...

*kremt*...hun lagde dem strengt tatt ikke alene ;)

Mari sa...

Shekira: Som "anonym" ganske riktig påpeker var jeg ikke aleine om dette. De var kjempegode, tro du meg! Og veldig enkelt å lage :)

Anonym: Neida. Du var så flink, så :)