I og med at jeg skal jobbe på søndag, kaller jeg denne fredagen - og fridagen - for lørdag. Eller noe sånn. Fri er fint, og jeg har blant annet sovet lenge, kikka på Tronsmos bakgårdssalg, kjøpt asiatisk kokebok og jaktkrydder (liten mismatch der) og gjort arbeidsgiveren min en tjeneste. Jeg har dessuten vært på storshopping på Kaldbakken. I dag skal det nemlig lages ordentlig god tre-retters! Det blir løksuppe, elgsteik med diverse tilbehør og supergod saus (var planen) og creme brulee til dessert. Har verken lagd forretten eller desserten sjøl tidligere, så det blir jo veldig spennende. Er ikke så lenge siden jeg kjøpte små, ildfaste former, så må jo teste dem ut. Blir spennende å se om grillelementet i ovnen fungerer også. Bra, bra. Er jo passe høstlig ute til å spise elg og drikke rødvin, iallfall. Gleder meg :)
I mårra satser jeg veldig på at det blir okei vær, det hadde vært supert å endelig få syklet rundt Maridalsvannet - noe vi har snakka om i flere uker. Ifølge yr ser det veldig bra ut, de varsler 16 grader og sol. Jippi! Søndag skal jeg jobbe noen timer på formiddagen, så derfor er det bare å nyte fredag og lørdag. Det begynner nuh - med en liten lur på sofaen ;)
3 kommentarer:
Oi, fancy aften planlagt. Jeg er mektig imponert! Ha en fin helg, frøken!
P.S. spørs om jeg ikke må "stjele" den suppe oppskriften fra deg. I ny og ne har vi så mye løk at vi ikke vet hvor vi skal gjøre av alt...
Må bare gjøre oppmerksom på at elgjakta ikke har startet enda i år. Kan være at elgen har en bismak men ha en hyggelig kveld.Send litt dessert nordover da.
Elgen smakte bra, den!
Blei ikkenoe dessert igjen, gitt.
Legg inn en kommentar