Noen lagde kjøttkaker til meg i går. Det var snilt. Vi lærte flere ting, blant annet at mandelpoteter bør kokes med skallet på, at damping av grønnsaker tar litt lenger tid enn beregna, og at surkål bør ligge en god stund sammen med kokende poteter.
Men mest av alt lærte vi (som dere ser) at vi ikke klarer å bestemme hvilket tilbehør som er "det riktige" til kjøttkaker. Jeg insisterer på makaroni, mens K. skulle ha surkål. Og grønnsaker er jo alltid godt. Så hva skjer? Vi lager alt.
Et av voksensverdenens privilegier :)
7 kommentarer:
Mandelpoteter bør _spises_ med skallet på!:) Og hva med tyttebær..?
Ertestuing!
Tyttebær blei nok glemt i farten... er sånn jeg alltid spiser til kjøttkakemiddag hjemme hos mamma, men sjelden har sjøl.
Ertestuing er jeg ikke noen fan av.
Hos oss blir det makaroni når jeg lager og grønnsaker når L lager.. og tyttebær er jeg nødt for å ha mens L syns det er grusomt. Smaken er som baken osv :)
Men jeg må ha ketsjup på makaroniene, og da blir det litt rart med tyttebær :)
Makaroni???
Selvfølgelig! :)
Gjerne makaronistuing også... bestemor lager verdens beste.
Legg inn en kommentar