lørdag, oktober 11, 2008

Gårsdagens middag

Dette er da altså innbakt elg med purre, gulrøtter og sopp som fyll. Og friske urter (som betyr at det finnes to schwære krydderplanter på benken - må finne på noe å gjøre med dem), surra i panna. Så var det bare å gjøre sitt beste for å pakke det hele inn i butterdeig.

Se for et fint mønster det blei :)

Ser ganske godt ut, gjør det vel ikke?

Til dette var det fennikel, blomkål, brokkoli og enda mer gulrøtter. Og poteter. Ingen problem å bli mett ihvertfall. Kjøttet var godt, men var stekt for fort - elg liker å ligge i ovnen å godgjøre seg i flere timer, denne var i ovnen bare en halvtime. Men rosa og fint blei det i det minste. Lagde også tiramisu - men den var ikke så vellykka. Smakte veeeldig sterkt kaffe. Flaks at det fantes godis! Rett og slett kosefredag ;)

4 kommentarer:

AM sa...

Jeg er imponert!! Så veldig godt ut :) Krydderplantene går det jo an å tørke i stekovnen og lage eget krydder av?

Mari sa...

Det var veldig godt også - og verdt alt strevet :)

Lage eget krydder var en veldig god idé, istedenfor å la den visne på benken.

Anonym sa...

Så flink du er :) morsomt å lage "ordentlig" mat, hvertfall hvis resultatet blir bra også.. jeg har litt ymse erfaringer, men man lærer så lenge man lever :P

Mari sa...

Takk! :)

Både jeg og K. er veldig glad i å lage mat, så morsomt å gjøre nye ting også. Denne gangen gikk det fint med kjøttet, mens desserten var vond. Sånn går det :)