Det å ha elektroniske duppeditter som gjør at du kan sjekke alt i verden hele tida, og som ikke er en datamaskin, er jo supert. Bortsett fra en eneste ting - jeg glemmer helt å blogge. Ikke har jeg så mye interessant å fortelle om heller, synes virkelig det er vanskeligere å blogge når man jobber enn når man er student. Må tenke litt på det.
Uansett, fredag kveld er fortsatt min favoritt-tid i uka - og starta med obligatorisk før-middag-soving. Så skulle det egentlig bli lammegryte, men siden alle butikker har bestemt at de bare skal ha pinnekjøtt for tida blei det ikke det. Alternativet var ikke dårlig - nemlig kalkunfilet. Den fikk bo på tallerkenen sammen med asparges, stekte tomater og søtpotetmos (nam!) i tillegg til peppersaus fra Jacobs. Sammen med vin=supert. Jeg hadde i tillegg sniki meg ut på tokt helt aleine - til Frogner. Der var jeg på Sebastien Bruno og kjøpte makroner. De med champagne var best. Mmmm, fredag.
Lørdag var det årets første julebord. Jeg var plutselig i en slags nesten-eksisterende festkomité, og måtte fikse på forhånd. Festen var fin den, men det var jo ikke ribbe vi fikk. I så fall er det den tristeste ribba jeg har vært i nærheten av noen gang. Det går faktisk ikke an å skjære i små skiver, steike dem og så kalle det ribbe. Hvis det går an, burde det bli forbudt.
Søndag var kort og plutselig over. Sånn går det når man sover til ettermiddagen. Skylder på helt mørkt og helt stille. Fikk med oss rydding og elgsteik før vi var tilbake i vår egen sofa. Dit kom vi oss jammen innom i går også - etter baccalaomiddag og leking med snart-fireåring.
Fine dager.
2 kommentarer:
Ikke lammekjøtt i butikken, stikk innom en av slakterne på Grønland. Alltid rimelig priset lammekjøtt tilgjengelig der - og ikke minst, de holder oppe til minst kl 18:00 mandag til lørdag!
P.S. Av erfaring så vil jeg si lammekjøtt fra dem er mye finere og mørere enn det som er vakumpakket
Tusen takk for tips! :)
Legg inn en kommentar